ministersan Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Witam Nie mam zbytnio czasu, ale obiecałem, więc szybki inbox - niestety robiony telefonem. Generalnie model mi się bardzo podoba. Może linie nie są jeszcze klasy Tamki, ale myślę, że Airfix goni Hobby Bossa. Patrząc na historię Airfixa model to majstersztyk, naprawdę jeśli będą wypuszczać modele tej jakości i za cenę dotychczasowych swoich modeli to jestem na TAK. Nie żałuję wydanej kasy. Przepraszam, że nic więcej nie powiem, ale nie mam czasu go obejrzeć dokładniej. Mogę jeszcze dodać, że podział raczej przemyślany i mało sladów po wypychaczach i w miejscach niewidocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 11 Marca 2017 Ja właśnie rozpocząłem budowę - ciekawy model. Na razie machnąłem kokpit i umyłem całość (mycie godzinka, kokpit 4) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi