klaymen Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Przedstawiam model pojazdu Orków - Battlewagona. Skleiłem go w wariancie ciężkiego transportera piechoty, może też mieć wieżę z działem. Kleiło się go przyjemnie, jedynie gąsienice mogłyby być zrobione lepiej. Całe podwozie jest po prostu sklejone z dwóch połówek, przez co trudno było je wyszlifować i pomalować, ale w sumie nie był to duży problem. Po sklejeniu wydaje mi się że ten żółty trochę nie pasuje - teraz dałbym bardziej piaskowy, ale myślę że nie jest źle. Bardzo podoba mi się jego postnuklearny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Wysoki standard jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Świetne malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi