Solo Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Jakiś czas temu podobno ktoś na forum ogłaszał się, że robi podstawki pod modele na zamówienie. Nie udało mi się niczego konkretnego znaleźć, więc spytam w takim razie: czy ktoś tutaj wykonuje takie podstawki? Chodzi mi tylko i wyłącznie o drewniane (a może i z innego materiału) podstawki o określonym kształcie wykonywane według projektu zleceniodawcy. Jeśli ktoś taki jest, proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1970 Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Szukaj na fejsie w dziale giełda modelarska Nataniel Olesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2017 Tak, już mi podano namiary do tego gościa. Zgłosił się też osobiście ktoś kto się tym zajmuje, czekam na odpowiedź co do konkretów. Może jeszcze ktoś się w takie rzeczy u nas bawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2017 Namiary na tę osobę dostałem już wcześniej. Zgłosił się do mnie tez ktoś mailowo z tego forum, zobaczymy czy się odezwie i przedstawi ofertę na to co potrzebuję. Od stolarza u mnie w miasteczku, od którego zamówiłem podstawkę, chyba się jej nie doczekam, bo już tydzień mija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Koledzy czy ktoś wykonywal gablotke na model własnoręcznie? Z jakiego materiału prócz szkła to można estetyycznje zrobić? Ciężko płacić te chore pieniądze za "firmowe" osłonki na nasze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Podepne sie pod temat, odnosnie gablotek, ktos cos kleił wlasnorecznie, jakies podpowiedzi, ogladalem ostatnio gabloty z Tamki ale ceny z kosmosu wziete, za kawalki plastiku. Haa..! Oświeciło mnie prZeciez som akwaria w zoologicznym.. No to problem sie rozwiązał.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Akwaria.. Niby tak. Jeszcze kwestia dopasowania wielkości do modelu. Jak robisz sam to szyjesz na miarę, nie sądzę żeby mini akwarium odpowiadało Ci rozmiarem i cenę.. :/ ale może się mylę.. Napisz jak znajdziesz sensowne wymiary do cywili 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 No ja szukam pod okręty także ciut wieksze mnie interesuja, znalazlem na alledrogo, 30x16x22 cm za 22 pln dla przykladu. Szkło 4mm klejone silikonem bezbarwnym, strona jak pametam akwa-pro.pl z Bukowna, Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi