Czes Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Witam I zycze milego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Calkiem udany model, podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Calkiem udany model, podoba sie. Dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Witam wszyskich.Dzis udalo mi sie wywalczyc srebro w skali 1/35.Wystawa odbyla sie w Belfascie.Dla mnie szok jak uslyszalem moje nazwisko .Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIGSmodelarz Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 No No ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi