TRF Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Witam po dłuższej przerwie. Właśnie ukończyłem swój pierwszy w karierze model motocykla. Zestaw fajny, przyjemny, bezproblemowy choć wymagający. Bardzo miło spędziłem przy nim czas. Malowany był farbami Tamiya oraz Alclad 2. Zdecydowałem sie na malowanie "zestawowych" chromów Alcladem 2 107. Te z zestawu wyglądały bardzo sztucznie i plastikowo. Myślę że przemalowanie tych elementów dodało hondzie realizmu. Zakamarki zapuściłem Tamiya panel line accent kolor czarny. Zapraszam do galerii oraz do oceny modelu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 bardzo ladna Honda. Jestem pod wrażeniem. Alclad jest położony na silniku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRF Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 Dziękuję. Tak alclad jest położony na silniku oraz na innych elemetach takich jak amortyzatory osłony i różne detale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 No wygląda super, a i zdjęcia b. dobre ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRF Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Jescze jedna fotka z warsztatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ten model cienko się prezentował dla mnie na pudełku, a tu ciekawa kolorystyka zrobiona i chce sie go mieć w kolekcji. Jeszcze raz SUPER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts