TRF Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Witam po dłuższej przerwie. Właśnie ukończyłem swój pierwszy w karierze model motocykla. Zestaw fajny, przyjemny, bezproblemowy choć wymagający. Bardzo miło spędziłem przy nim czas. Malowany był farbami Tamiya oraz Alclad 2. Zdecydowałem sie na malowanie "zestawowych" chromów Alcladem 2 107. Te z zestawu wyglądały bardzo sztucznie i plastikowo. Myślę że przemalowanie tych elementów dodało hondzie realizmu. Zakamarki zapuściłem Tamiya panel line accent kolor czarny. Zapraszam do galerii oraz do oceny modelu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 bardzo ladna Honda. Jestem pod wrażeniem. Alclad jest położony na silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 Dziękuję. Tak alclad jest położony na silniku oraz na innych elemetach takich jak amortyzatory osłony i różne detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 No wygląda super, a i zdjęcia b. dobre ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 Jescze jedna fotka z warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Ten model cienko się prezentował dla mnie na pudełku, a tu ciekawa kolorystyka zrobiona i chce sie go mieć w kolekcji. Jeszcze raz SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi