DaroM Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Witam. Tak jak w tytule model Ka-50 od HobbyBossa, zrobiony prosto z pudła. Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Witam Miło powitać w niechlubnym gronie sklejaczy wiatraków Pomijając dziwną sylwetkę Ka-50 w wydaniu hobby bossa, jest to nadal sympatyczny śmigłowiec Mam tylko pytanie, skąd kolega wytrzasnął takie malowanie... a z uwag, to nawet robiąc prosto z pudła można kilka rzeczy podciągnąć... np: wyrzutnie niekierowanych pocisków (gdzie wyloty rur ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaroM Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Kolory na zdjęciach wyszły mi lekko zakłamane w rzeczywistości są one bardziej wyraziste ,nie takie blade Przejścia miedzy kolorami owszem mogły być bardziej ostre, ale zostawiłem tak jak wyszło po pierwszym malowaniu (efekt się mi spodobał ) A wyloty to niedopatrzenie robiąc model w pośpiechu (został ukończony przed dzień wyjazdu na Służbę przygotowawczą ) poprawie je w najbliższym czasie. Mam nadzieję że mimo wszystko tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Nie wyszedł źle szkoda ze nie zrobiłeś dziurek w pociskach tak jak napisał kolega Mitrandir, co nie zmienia faktu ze mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaroM Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Nie wyszedł źle szkoda ze nie zrobiłeś dziurek w pociskach tak jak napisał kolega Mitrandir, co nie zmienia faktu ze mi się podoba Dzięki wielkie za komentarz, a co wyrzutni tak jak pisałem poprawię w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 co wyrzutni tak jak pisałem poprawię w najbliższym czasie ...mazakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 No co ty Grzesiu to jest 1/72 tutaj poprawiac trzeba cienkopisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 No co ty Grzesiu to jest 1/72 tutaj poprawiac trzeba cienkopisem ... czyli mazakiem w skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi