Almirante Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Hej Przedstawiam Wam mikrodioramę z Powstania Warszawskiego. Pomysł zrodził się podczas oglądania filmu non-fiction o tych wydarzeniach, a jako że zasadniczo działam w skalach okrętowych, to padło na 350-tkę. Wystąpili dwaj marynarze z Tamiyi, Opel Blitz z Niko model i drzewo ze środka mandarynki Na razie nie ma żadnego pojazdu, myślę o przeróbce Blitza na pancernego Chevroleta, albo o Magdzie jeśli uda mi się dostać Pantery z GHQ, a na razie parę zdjęć solo: Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Lutego 2017 Mógłbyś zrobić zdjęcie obok groszówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Pewnie, kurcze, któryś raz zapominam zrobić to za pierwszym razem Przy okazji jeszcze inna perspektywa: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Wow! ile ta diorama ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi