misterx Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Witam Modelarzy Chciałbym Wam zaprezentować "warsztat" swojej dioramki Jest to mój powrót do modelarstwa po 20 latach. Troszkę się zmieniło..... Więc proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę Zamysł dioramy to wrzesień 39' - ruiny budynek następny etap to: - Ursus A - TK-3 - figurki wszystko 1:72 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Działaj, działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Ja to miałbym dwie uwagi: 1) skoro ulica brukowana to bardzo nienaturalnie wygląda ten "kloc" między szynami. 2) jak to mają być tory używane to dobrze zrobić im z wierzchu wytarcia - czasem dobre efekty można uzyskać za pomocą zwykłego ołówka. Ogólnie fajnie to wychodzi Jeszcze jedno - jak zamierzasz tankietkę ładować Ursusowi na pakę to nie wiem czy to będzie dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi