kondibakugan Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Witam mam do zaprezentowania model Abramsa w skali 1:72. Są to wypraski trumpka. Wszelkie uwagi oraz pochwały są milę widziane Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Trochę słabej jakości zdjęcia. Zrób na jednolitym jasnym tle normalnym aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 krzaki, pajęczyna.. jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Ususzone korzenie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi