rzelu Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Mój wurfgeratowy mercedes trochę mi się znudził, więc postanowiłem zmienić mu trochę image... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Fajny, tylko te kalki i przód ale i tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Model bardzo fajny, tu potwierdze zadanie Jakuba bardzo mnie rażą te kalki. Wyglądają jak by były to naklejki a nie kalkomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2008 Głównie chodziło mi o wasze zdanie nt. pokrowca chłodnicy, napisu z tyłu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi