Dood Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Witam, Poniżej przedstawiam efekt długiej (z licznymi przerwami) pracy, tj. ORP Błyskawica WAKu. Jest to pierwszy model kartonowy w moim wydaniu. Co do jakości modelu nie mogę się wypowiadać bo nie mam porównania z innymi producentami. W kilku miejscach miałem problem z tym jak daną część zamontować, w kilku przypadkach instrukcja nie uwzględniała w ogóle niektórych elementów i koniec końcem została mi garść elementów, których nijak nie mogłem nigdzie przypasować ;) . Tutaj wielką pomocą okazały się informacje zawarte na różnych forach poświęconych tematyce modelarskiej. Ponieważ brakowało mi wiedzy co i jak robić często musiałem szukać rozwiązań proponowanych przez doświadczonych modelarzy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Model przyjemny. Pewnie dał ci poczuć smak modelarstwa. Następnym razem, zwracaj wieksza uwage na geometrie(zeby model był prosty i symetryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliesu Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Lepszy niż oryginał ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi