Dood Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Witam, Poniżej przedstawiam efekt długiej (z licznymi przerwami) pracy, tj. ORP Błyskawica WAKu. Jest to pierwszy model kartonowy w moim wydaniu. Co do jakości modelu nie mogę się wypowiadać bo nie mam porównania z innymi producentami. W kilku miejscach miałem problem z tym jak daną część zamontować, w kilku przypadkach instrukcja nie uwzględniała w ogóle niektórych elementów i koniec końcem została mi garść elementów, których nijak nie mogłem nigdzie przypasować ;) . Tutaj wielką pomocą okazały się informacje zawarte na różnych forach poświęconych tematyce modelarskiej. Ponieważ brakowało mi wiedzy co i jak robić często musiałem szukać rozwiązań proponowanych przez doświadczonych modelarzy. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Model przyjemny. Pewnie dał ci poczuć smak modelarstwa. Następnym razem, zwracaj wieksza uwage na geometrie(zeby model był prosty i symetryczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliesu Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Lepszy niż oryginał ! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts