bazylms Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Ale słabo siadły - widać że się błyszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Płukanka super wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Ale słabo siadły - widać że się błyszczą. właśnie to mnie dziwi nigdy takiego problemy przy stosowaniu micro sol i set nei miałem. No nic pokombinuję jeszcze nad nimi. Płukanka super wyszła Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Po chwili nieobecność przedstawiam kolejne postępy: Zamontowane i pomalowane gąsienice - pozostaje jeszcze tylko je przetrzeć metalizerem. Poczynione brudzenie - kurzenie na modelu i tak się zastanawiam jakiego koloru zrobić żurawiki?? Rdzawe, czy w kolorze czołgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Brudzenie przypadło mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Pierwszy efekt też super był.A przybrudzenie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi