model11 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Witajcie, Co sądzicie o tym modelu? Właśnie go nabyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Gratulacje. Piękny model Stara szkoła Fujimi: seria Enthusiast Model. Skąd go wytrzasnąłeś ???? P.S. Zanim się zabierzesz do sklejania zgromadź sobie dokumentację (Google) i zaplanuj poszczególne etapy prac. To naprawdę wymagający model (zobacz mój warsztat). Jest piękny zestaw waloryzacyjny KA-Models do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Zestaw od KA Models chyba 'trochę' kosztuje? ;) Gdzie kupiłeś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Kupiłem bezpośrednio u Lawrence'a (właściciel KA-Models). Cena jest wysoka (ponad 100 $), ale warto. Zestaw zniknął błyskawicznie ze sklepów, więc chyba się "przyjął". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Gratulacje. Piękny model Stara szkoła Fujimi: seria Enthusiast Model. Skąd go wytrzasnąłeś ???? P.S. Zanim się zabierzesz do sklejania zgromadź sobie dokumentację (Google) i zaplanuj poszczególne etapy prac. To naprawdę wymagający model (zobacz mój warsztat). Jest piękny zestaw waloryzacyjny KA-Models do niego. Przez przypadek upolowany w internecie. pomyślę czy się go na moim etapie umiejętności podejmę i sprawdzę ile mnie będzie kosztowało skompletowanie potrzebnych materiałów. Niestety blaszki KA-models odpadają ze względu na cenę. Póki co podziwiam pudełko i zawartość. Dam znać co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi