model11 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Witajcie, Co sądzicie o tym modelu? Właśnie go nabyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Gratulacje. Piękny model Stara szkoła Fujimi: seria Enthusiast Model. Skąd go wytrzasnąłeś ???? P.S. Zanim się zabierzesz do sklejania zgromadź sobie dokumentację (Google) i zaplanuj poszczególne etapy prac. To naprawdę wymagający model (zobacz mój warsztat). Jest piękny zestaw waloryzacyjny KA-Models do niego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashato Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Zestaw od KA Models chyba 'trochę' kosztuje? ;) Gdzie kupiłeś? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Kupiłem bezpośrednio u Lawrence'a (właściciel KA-Models). Cena jest wysoka (ponad 100 $), ale warto. Zestaw zniknął błyskawicznie ze sklepów, więc chyba się "przyjął". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted April 13, 2017 Author Share Posted April 13, 2017 Gratulacje. Piękny model Stara szkoła Fujimi: seria Enthusiast Model. Skąd go wytrzasnąłeś ???? P.S. Zanim się zabierzesz do sklejania zgromadź sobie dokumentację (Google) i zaplanuj poszczególne etapy prac. To naprawdę wymagający model (zobacz mój warsztat). Jest piękny zestaw waloryzacyjny KA-Models do niego. Przez przypadek upolowany w internecie. pomyślę czy się go na moim etapie umiejętności podejmę i sprawdzę ile mnie będzie kosztowało skompletowanie potrzebnych materiałów. Niestety blaszki KA-models odpadają ze względu na cenę. Póki co podziwiam pudełko i zawartość. Dam znać co dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts