model11 Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Witajcie, Co sądzicie o tym modelu? Właśnie go nabyłem. Cytuj
Coppercat Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Gratulacje. Piękny model Stara szkoła Fujimi: seria Enthusiast Model. Skąd go wytrzasnąłeś ???? P.S. Zanim się zabierzesz do sklejania zgromadź sobie dokumentację (Google) i zaplanuj poszczególne etapy prac. To naprawdę wymagający model (zobacz mój warsztat). Jest piękny zestaw waloryzacyjny KA-Models do niego. Cytuj
kashato Napisano 7 Kwietnia 2017 Napisano 7 Kwietnia 2017 Zestaw od KA Models chyba 'trochę' kosztuje? ;) Gdzie kupiłeś? ;) Cytuj
Coppercat Napisano 7 Kwietnia 2017 Napisano 7 Kwietnia 2017 Kupiłem bezpośrednio u Lawrence'a (właściciel KA-Models). Cena jest wysoka (ponad 100 $), ale warto. Zestaw zniknął błyskawicznie ze sklepów, więc chyba się "przyjął". Cytuj
model11 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Napisano 13 Kwietnia 2017 Gratulacje. Piękny model Stara szkoła Fujimi: seria Enthusiast Model. Skąd go wytrzasnąłeś ???? P.S. Zanim się zabierzesz do sklejania zgromadź sobie dokumentację (Google) i zaplanuj poszczególne etapy prac. To naprawdę wymagający model (zobacz mój warsztat). Jest piękny zestaw waloryzacyjny KA-Models do niego. Przez przypadek upolowany w internecie. pomyślę czy się go na moim etapie umiejętności podejmę i sprawdzę ile mnie będzie kosztowało skompletowanie potrzebnych materiałów. Niestety blaszki KA-models odpadają ze względu na cenę. Póki co podziwiam pudełko i zawartość. Dam znać co dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi