Misiek Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Witam, Przedstawiam Wam model, który otrzymałem jako nagrodę w konkursie "Lato 2016". Większość części jest wykonana z żywicy, dodatki w postaci blaszek fototrawionych i innych elementów z mosiądzu, a główne "koło" - rama - jest z aluminium. Jakość części jak dla mnie jest dobra, aczkolwiek nie mam porównania do innych żywicznych zestawów. W pudełku znajdziemy również kolorową instrukcję oraz książeczkę z historyjką. Model wykonany został w skali 1/12, będzie raczej średniej wielkości - dla zobrazowania wielkości elementów przyłożyłem do nich AK-3 Olfy. Zapraszam do obejrzenia zdjęć i podzielenia się swoimi spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Fantastyczny model. Cieszę sie że zrobiłeś inboxa. Powodzenia przy budowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Exclusive model kit Fajny in-box bardzo ciekawego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Zatkało mnie. Jest gdzieś warstat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 9 Września 2017 Autor Share Napisano 9 Września 2017 Warsztatu póki co nie ma. Nie chcę skopać tego modelu, dlatego zanim się za niego wezmę zamierzam skleić kilka innych. Natomiast warsztat monobike'a na pewno się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIPPO Napisano 16 Listopada 2019 Share Napisano 16 Listopada 2019 Please can you direct me to any source for this kit, or what's up with it? Also how might I get clear images of this photobucket page? Cheers and thanks RICHARD STIERS wrichardstiers@yahoo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi