Coppercat Napisano 5 Października 2017 Share Napisano 5 Października 2017 aceton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 7 Października 2017 Autor Share Napisano 7 Października 2017 Koledzy jakiego papieru użyć do polerki po nalozeniu bezbarwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 #3000 ewentualni #2500 wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 Podpowiedzcie proszę czym sensownie wyciąc blaszki z ramek i czym malować? Pryskac podkładem do plastiku? W Ferrari od Hasegaw-y mam blachy i nie wiem jak się za to zabrać gdyż pierwszy raz trzymam to dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Są podkłady do metalu - Mr. Metal Primer, mam puszkę do sprzedania gdybyś potrzebował na już. Nie wiem o ile to zmienia przyczepność farby ale raczej starałem się tego używać. Widziałem że wiele osób maluje blaszki przed wycięciem bo jest łatwiej niż potem małe elementy mocować i malować bo mogą polecieć w otchłań pokoju. Ja wycinam cążkami od Gunze i Tamki, ew. skalpelem z nowym ostrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi