model11 Napisano 7 Października 2017 Autor Napisano 7 Października 2017 Koledzy jakiego papieru użyć do polerki po nalozeniu bezbarwnego? Cytuj
karambolis8 Napisano 7 Października 2017 Napisano 7 Października 2017 #3000 ewentualni #2500 wzwyż. Cytuj
model11 Napisano 16 Października 2017 Autor Napisano 16 Października 2017 Podpowiedzcie proszę czym sensownie wyciąc blaszki z ramek i czym malować? Pryskac podkładem do plastiku? W Ferrari od Hasegaw-y mam blachy i nie wiem jak się za to zabrać gdyż pierwszy raz trzymam to dłoni Cytuj
kashato Napisano 17 Października 2017 Napisano 17 Października 2017 Są podkłady do metalu - Mr. Metal Primer, mam puszkę do sprzedania gdybyś potrzebował na już. Nie wiem o ile to zmienia przyczepność farby ale raczej starałem się tego używać. Widziałem że wiele osób maluje blaszki przed wycięciem bo jest łatwiej niż potem małe elementy mocować i malować bo mogą polecieć w otchłań pokoju. Ja wycinam cążkami od Gunze i Tamki, ew. skalpelem z nowym ostrzem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi