hico Napisano 19 Maja 2017 Autor Share Napisano 19 Maja 2017 Pogoda pracy nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 24 Maja 2017 Autor Share Napisano 24 Maja 2017 Po drapaniu Przed washem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Warto ci się skupiać na wnętrzu wieży, którego nie będzie widać? Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 28 Maja 2017 Autor Share Napisano 28 Maja 2017 Warto ci się skupiać na wnętrzu wieży, którego nie będzie widać? Sent from my D6503 using Tapatalk Robię to dla podszkolenia swoich umiejętnośći.Sprawia mi to przyjemność, więc tak ale też myślałem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 W takim razie drapanko zawsze lepiej ćwiczyć tu, niż na zewnątrz pojazdu. Wokół wlazow, gdzie blisko do boku wieży, tam możesz bardziej zedrzec. Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Meng wydaje się teraz najlepszym KT na rynku. Największym problemem dla mnie jednak jest zawieszenie, a właściwie krzywe, schodzące się do środka koła jezdne. Takom również oferuje "krzywe koła", i do tego słabe spasowanie części(górna część kadłuba- burty- jest szersza od właściwego wymiaru aż o 7mm). Próbowałem to (burty) doginać, ale pofalowała się płyta górna z łożyskiem wieży ! Drobnica również ma słabe spasowanie, wałki skrętne mają przesunięcie połówek w formie i brzydki "szew". O fakturze pancerza nic nie napiszę bo mam wersję z zimmeritem . Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi