Jerry Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Witam wszystkich serdecznie. Szanowni koledzy. Przymierzam się do zakupu Avengera i mam problem z wyborem. Wiem ze czołówke stanowi Accurate i Hobby Booss. Z porownania w internecie wyczytalem ze Accurate ma skopany przód delikatnie ale ma. W hobby bosie z kolei nie ma okna w komorze bombowej i ponoc ludzie pisza cos o chinskich nitach. Z kolei Hobby booss ma skladane skrzydla i kompletny silnik oraz sciane ogniowa i komplet osprzetu w niej. W Acc tego brak. Hobby Booss ma wysywane klapy itd. Pomózcie z wyborem czy sa jeszcze jakies inne kwestie? Wiem ze model juz ma kilka latek. I byc moze temat był wałkowany ale nic nie znalazłem Pozdrawiam Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Mam oba modele ale jeszcze nie porównywałem ich dokładnie. Akurat robię tego z Accurate i spasowanie części wnętrza jest idealne. Co do niby skopanego przodu kadłuba to i tak tylko znawca tematu to zauważy Okienko w komorze bombowej było tylko we wczesnych seriach produkcyjnych więc jeśli chcesz taki zrobić to musisz wybrać Accurate a jak chcesz zrobić ze złożonymi skrzydłami to tylko Hobby Boss Masz jeszcze do wyboru TBM-3 z Academy, to też Accurate ale z inną osłoną silnika i małymi zmianami w kokpicie. Jak znajdę trochę czasu to postaram się zrobić jakieś porównanie obu modeli ;) Wybór kalek jest całkiem spory więc można zrobić ciekawego mściciela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Okienko Panie to ja sobie wytnę sam. Przeciez to nie problem. Tbf-1c to chyba wczesna wersja prawda? Nitami sie nie przejmuje tez. Bardziwj chodzilo mi i bardziej razące błedy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi