Coppercat Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 (edited) Korzystając z chwilowej bytności w domu chciałbym pokazać moje ostatnie nabytki. Żywiczny transkit do wersji Van modelu Tamiya Volkswagen Beetle 1966. Zestaw wykonała firma C1-Models z Anglii. Czekałem na ten wypust bardzo długo, bo Chris (właściciel C1) włóczył się po całym świecie i nie mógł wysłać zamówionych fantów. W osobnym wątku transkit do Porsche Spyder również firmy C1-Models. Link do prezentacji kit'u na stronie producenta: VW Van Fotki: 1. Pudełko 2. Zawartość pudełka 3. Elementy 4. Kasta Nie wiem dlaczego, ale w zestawie, który dostałem jest więcej części, niż w ofercie na stronie C1 Można dyskutować o jakości odlewów, ale jedno jest pewne: ta żywica bardziej przypomina fabryczne wypraski, niż typowe odlewy. Ma super cienkie ścianki Edited June 6, 2020 by Coppercat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts