mosin Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Dawno, dawno temu... zajmowałem się modelarstwem - myśliwce 1:72 z II wojny światowej, dioramy figurek 1:35 z II wojny światowej i wojny wietnamskiej. A potem... A potem się ożeniłem i urodził mi się syn No i teraz, po 16 latach wracam wraz z młodym do dawno zapomnianego hobby. Ponieważ syn jest wielbicielem motoryzacji i takie też buduje modele, po dłuższym namyśle postanowiłem zrobić to samo. Niżej zamieszczam fotki owocu kilku dni pracy - Porsche 959 w moim własnym malowaniu. Wszelkie uwagi - krytyczne również - mile wdziane. Oczywiście wiem że skórka pomarańczowa aż bije po oczach, ale, jak to mówią, pierwsze koty za płoty. Następne będą lepsze (mam nadzieję). Tyle gadania, teraz fotki: No to krytykujcie, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Spojler po wklejeniu do klapy powinien być zaszpachlowany i wygładzony aby połączenia nie było widać . Sklejam go też obecnie, miałes z czymś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 25 Maja 2017 Autor Share Napisano 25 Maja 2017 Fakt, nie pomyślałem o zaszpachlowaniu spojlera, poprawię się :-) Model składa się w zasadzie bezproblemowo, jedyny kłopot miałem z założeniem kasty na podwozie - mały tip, jak będziesz to robił to spróbuj lekko rozciągnąć boki kasty (po założeniu tyłu), powinno wtedy zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 25 Maja 2017 Autor Share Napisano 25 Maja 2017 Fakt, nie pomyślałem o zaszpachlowaniu spojlera, poprawię się Model składa się w zasadzie bezproblemowo, jedyny kłopot miałem z założeniem kasty na podwozie - mały tip, jak będziesz to robił to spróbuj lekko rozciągnąć boki kasty (po założeniu tyłu), powinno wtedy zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi