danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Na początek moim zdaniem mój naj.... TERMINATOR BMPT-MENG 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Następny z serii EXPO. T-90MS TRUMPETER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Ostatnio z warsztatu zszedł TERMINATOR II BMPT- 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Cos innego niż modern EXPO. FT-17 MENG z przedzialem silnikowym oraz kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Amerykański sprzęt. ABRAMS M1A1 AIM DRAGON 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Następną prezentacja . ZSU -24 Shilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 KV-2 Dwie odsłony w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 T-90 Skala 1/72 Modelcollect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Tygrys I Italeri 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 I na koniec coś z II wojny światowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Nooo ,wrak tygryska dla mnie ,,miód, malina...'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Super te współczesne twory. Bardzo mi się podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Zaiste powiadam Ci , masz Pan rękę do tych stworów widziałem kilka razy na żywo i mnie się bardzo podobały są takie wyważone. ZSU-24 Shilka, Abrams i Terminator to moi faworyci w tej właśnie kolejności. Mam tylko nadzieje, że jakieś do nas na Fiestę przywieziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Najbardziej mi przypadł do gustu FT-17 MENG. Oraz m.in. tygrys w mchle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2017 Zaiste powiadam Ci , masz Pan rękę do tych stworów widziałem kilka razy na żywo i mnie się bardzo podobały są takie wyważone. ZSU-24 Shilka, Abrams i Terminator to moi faworyci w tej właśnie kolejności. Mam tylko nadzieje, że jakieś do nas na Fiestę przywieziesz większość z nich będzie. Shilki nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Shilki nie biorę. Zraniłeś me uczucia na wskroś... Szkoda bo to rzadki gość na stołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2017 Shilki nie biorę. Zraniłeś me uczucia na wskroś... Szkoda bo to rzadki gość na stołach. Okej.okej. Wystawie dla twoich oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Ja myślę będziem oglądać... Stoły już zasłane elegancką czernią, czekają na wasze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 I co... szukałem, szukałem i nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 I co... szukałem, szukałem i nic :( Ale czego ?? Wszystko wystawilem. 7 modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Większość znalazłem bardzo zacne... abrams miodzio ale Sziłki nie znalazłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2017 viewtopic.php?t=59108 Jeden z ostatnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2017 SU-33 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2017 Typhoon 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 15 Listopada 2018 Autor Share Napisano 15 Listopada 2018 KZKT 257-L Tractor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi