adrgie Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Paczuszkę doręczono w południe więc się podzielę refleksją. Model wydaję się być przyjemny, trzy duże wypraski plus jedna malutka z oszkleniem kabiny o bardzo dobrej jakości. Delikatne wgłębne linie podziału blach, praktycznie żadnych nadlewek. Dość dobrze pokazane detale niektórych elementów. Kalki do dwóch wersji samolotu. Do modelu można dokupić jeszcze Blaszki Eduarda. Instrukcja dość precyzyjna więc myślę ze będzie miło nad nim popracować w niedalekiej przyszłości. I kilka fotek : Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niesob Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 też mam ten model... dostałem w dniu ukończenia 18stu lat:D czeka na farby, blachę i czas:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 To będzie mój następny w kolejności do zrobienia modelik i na blachy też czekam tylko coś dojść nie mogą jak dotąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts