adrgie Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 Paczuszkę doręczono w południe więc się podzielę refleksją. Model wydaję się być przyjemny, trzy duże wypraski plus jedna malutka z oszkleniem kabiny o bardzo dobrej jakości. Delikatne wgłębne linie podziału blach, praktycznie żadnych nadlewek. Dość dobrze pokazane detale niektórych elementów. Kalki do dwóch wersji samolotu. Do modelu można dokupić jeszcze Blaszki Eduarda. Instrukcja dość precyzyjna więc myślę ze będzie miło nad nim popracować w niedalekiej przyszłości. I kilka fotek : Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niesob Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 też mam ten model... dostałem w dniu ukończenia 18stu lat:D czeka na farby, blachę i czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 To będzie mój następny w kolejności do zrobienia modelik i na blachy też czekam tylko coś dojść nie mogą jak dotąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi