Aro82 Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 Witam. Oto mój drugi skończony model.Tym razem Kubuś 1/35 formy Mirage Hobby. Ogólnie model mnie strasznie zmęczył-dużo poprawek,wypraski niedokładne. Kilka dodanych detali-spawy,metalowe "wąsy",uchwyty włazów,zawiasy tylnych klap,kilka drobnych detali pozwozia,ławka dla strzelca/desantu,siedzenie strzelca,śruby na osłonach kół,otwory po kulach i kilka innych drobiazgów.Kamuflaż na fotkach trochę zanika-w rzeczywistości jest bardziej widoczny.Miłego oglądania i komentowania ;) To by było na tyle.Podstawka wkrótce. Cytuj
spiton Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 Takie spawy trudno byłoby zaakceptować w72. Pokaż to jakiemuś spawaczowi i zaobserwuj jego reakcje. Cytuj
Aro82 Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Napisano 22 Czerwca 2017 Wiem że są za masywne. Jest to mój drugi model I dopiero się uczę. Lepiej na tym modelu było poćwiczyć niż na modelu za 200pln. Nie czaje trochę nawiazania do 72. Że niby tam za duże a tu nie czy jak? ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi