Aro82 Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Witam. Oto mój drugi skończony model.Tym razem Kubuś 1/35 formy Mirage Hobby. Ogólnie model mnie strasznie zmęczył-dużo poprawek,wypraski niedokładne. Kilka dodanych detali-spawy,metalowe "wąsy",uchwyty włazów,zawiasy tylnych klap,kilka drobnych detali pozwozia,ławka dla strzelca/desantu,siedzenie strzelca,śruby na osłonach kół,otwory po kulach i kilka innych drobiazgów.Kamuflaż na fotkach trochę zanika-w rzeczywistości jest bardziej widoczny.Miłego oglądania i komentowania ;) To by było na tyle.Podstawka wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Takie spawy trudno byłoby zaakceptować w72. Pokaż to jakiemuś spawaczowi i zaobserwuj jego reakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro82 Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2017 Wiem że są za masywne. Jest to mój drugi model I dopiero się uczę. Lepiej na tym modelu było poćwiczyć niż na modelu za 200pln. Nie czaje trochę nawiazania do 72. Że niby tam za duże a tu nie czy jak? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi