chipmen Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 mam pytanie czy dobry jest aerograf z revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 revell'acyjny to on nie jest.. ale da się nim malować.. szczególnie skalę 1:35, podkłady, kamuflaż przy użyciu masek.. gorzej z preshadingiem i malowaniem detali z ręki przydaje się czasami.. ale lepiej odpuścić i uzbierać na piwatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 Mam taki i powiem tak. Do duzych powierzchni OK , ale co do malowania kamuflazu i szczegolow oraz malych detali sie nie nadaje wogole. Lepiej jak napisal Fazzy odlozyc i kupic Inwate lub Pasche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 Mam taki i powiem tak. Do duzych powierzchni OK , ale co do malowania kamuflazu i szczegolow oraz malych detali sie nie nadaje wogole. Lepiej jak napisal Fazzy odlozyc i kupic Inwate lub Pasche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 Też taki używam i jak na razie maluję nim wszystkie modele (koledzy z forum twierdzą, że moje modele są nawet czysto pomalowane; na razie nie wykonuję żadnych washów etc.). Nie mam skali porównawczej, bo nie miałem w ręku jeszcze niczego lepszego. Jak się dorobię, to wtedy zobaczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 Jeśi chodzi Ci o taki z szklanym zbiorniczkiem to nadaje sie do malowania roweru , albo modelu bez kamuflażu, lepiej kupić p-Iwatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 chopcy w modelarskim da sie kupic aerograf czy nie a gdzie kupic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Allegro.pl , sklepy modelarskie (internetowe i zwykle tez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi