chipmen Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 mam pytanie czy dobry jest aerograf z revella Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 revell'acyjny to on nie jest.. ale da się nim malować.. szczególnie skalę 1:35, podkłady, kamuflaż przy użyciu masek.. gorzej z preshadingiem i malowaniem detali z ręki przydaje się czasami.. ale lepiej odpuścić i uzbierać na piwatę Cytuj
volsebix Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Mam taki i powiem tak. Do duzych powierzchni OK , ale co do malowania kamuflazu i szczegolow oraz malych detali sie nie nadaje wogole. Lepiej jak napisal Fazzy odlozyc i kupic Inwate lub Pasche. Cytuj
volsebix Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Mam taki i powiem tak. Do duzych powierzchni OK , ale co do malowania kamuflazu i szczegolow oraz malych detali sie nie nadaje wogole. Lepiej jak napisal Fazzy odlozyc i kupic Inwate lub Pasche. Cytuj
Kermit Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Też taki używam i jak na razie maluję nim wszystkie modele (koledzy z forum twierdzą, że moje modele są nawet czysto pomalowane; na razie nie wykonuję żadnych washów etc.). Nie mam skali porównawczej, bo nie miałem w ręku jeszcze niczego lepszego. Jak się dorobię, to wtedy zobaczę. Pozdrawiam Cytuj
rzelu Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Jeśi chodzi Ci o taki z szklanym zbiorniczkiem to nadaje sie do malowania roweru , albo modelu bez kamuflażu, lepiej kupić p-Iwatę... Cytuj
Yonex13 Napisano 21 Stycznia 2008 Napisano 21 Stycznia 2008 chopcy w modelarskim da sie kupic aerograf czy nie a gdzie kupic ?? Cytuj
bartek_00 Napisano 21 Stycznia 2008 Napisano 21 Stycznia 2008 Allegro.pl , sklepy modelarskie (internetowe i zwykle tez) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi