Y@ro Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki jeszcze raz panowie postaram się coś wykombinować teraz szukam fotek układów Actrosa mk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Tu może być rama i ślinik! http://images.google.pl/images?hl=pl&rlz=1T4GGLJ_plPL254PL254&q=scania+r+500+Rama+i+%C5%9Bilnik+&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Moim zdaniem do kabli jest lepiej używac drutu miedzianego o różnej średnicy(lepiej można go formowac na ramie bo to co zauważyłem na fotkach prawdziwych ciężarówek kable ułożone są w określony sposób(uformowane). sądze że żyłka nie daje takich możliwości(jeśli się myle proszę mnie poprawic) na fotkach dobrze to widac kable idą dużym łukiem i wiszą w powietrzu Fotki przedstawiają mój model przykład okablowania ramy i tylnego mostu materiał drut miedziany różnej średnicy odpowiednio uformowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Lutego 2008 Autor Share Napisano 27 Lutego 2008 Fajnie ci to wyszło też mam ten model ale w nim nie robię kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Koko2874- Nie wyciągaj takich starych tematów z odległych czasów bo spotkasz się z oburzeniem innych forumowiczów. Model może być juz skończony tylko relacja nie została dokończona. Jak już tak chcesz komentować to zawsze komentuj te Tematy co znajdują się na 1-wszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 lolek300124 Poto jest forum, aby pisać opinie o modelach, dlatego nie rozumiem dlaczego nie mozna wyrazic swojej opini na temat modelu, nie ważne z jakiego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 lolek300124 To "oburzenie" jest kompletnie bez sensu ponieważ oglądając stry temat mozna zobaczyć cos ciekawego i dowiedzieć się nowych rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Dobra więcej nie będę już pisał w związku z wyciąganiem starych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi