Dumo Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Czy na każdym elefancie rzeczywiście był zimmerit nie było wersji bez, bo jak narazie nie moge nigdzie znaleść jasnej, jednoznacznej odpowiedzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 tak, na każdym elefancie był zimmerit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2008 No to widze że będe musiał wykorzystać DAS żeby zrobić zimmerit, a macie coś do zaproponowania mi z gotowych zimmeritów oprucz z firmy atack bo jest za droooogi.... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio-jedi Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Pozwolcie ze podlacze sie pod ten watek i przy okazji zapytam : czy istnieja jakies modele ktore maja zimmerit (tak zeby nie trzeba juz bylo go dorabiac "wlasnym przemyslem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 czy istnieja jakies modele ktore maja zimmerit (tak zeby nie trzeba juz bylo go dorabiac "wlasnym przemyslem" ? Oczywiście. Dragon od dawna produkuje pojazdy niemieckie w skali 1:72 z Zimmeritem odlanym od razu na plastiku, a ostatnio zaczął też wypuszczać pojazdy z Zimmeritem w skali 1:35 (póki co chyba tylko Tygrysy Królewskie Henschela i Porsche). Ogólnie godne polecenia. http://www.dragon-models.com/html/6303poster.htm http://www.dragon-models.com/html/6302poster.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Jest jeszcze Panthera z Italery z gotowym zimm-em (ale nie odlanym, trzeba dokleić) , no ale żeby pojazd ładnie wygladał, trzeba go ładnie zwaloryzować. Osobiście polecam Dragona, (widziałem tego zimma-a na żywo i wygląda rewelacyjnie) dragon też gotuje Tygrysa I z zimm-em . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio-jedi Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Z tego co wiem Dragon ma w ofercie cos takiego jak "Elefant limited edition" zastanawiam sie czy ten model nie ma zimmeritu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Nie ma, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio-jedi Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Oj, to prawda - obejzalem dzisiaj tego Elefanta w sklepie. Coz, przy tej cenie to juz powinien zimmericik miec :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Coz, przy tej cenie to juz powinien zimmericik miec :/ Cóż, mi się zdaje ,że cena nie jest wysoka zważywszy na to co znajduje sie w pudełku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 Standardowa cena 107zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio-jedi Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Ja widzialem za 30 funciakow. To troche wiecej niz 107 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi