Niedzwiedz Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedzwiedz Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 przepraszam Panowie za jakosc zdjec juz ladniejszej jakosci nie potrafie wykrzesac z tego telefonu. Prosze o komentarze, to moj 1 model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Jakosć fotek nie pozwala zbytnmio na ocenę modelu, ale jak na pierwszy model to wyszedł Ci dość fajnie Duży plus za otwierane drzwi (są ruchome czy na stałe ), podoba mi się też kolorystyka wnętrza. Widzę że kalkomanie na naczepie zachodzą na siebie, czyżby były za długie Ps. Nastepnym razem edytuj posty a nie pisz jeden pod drugim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedzwiedz Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 sa otwarte na stale jak pisalem jestem poczatkujacy wiec nie chcialem szalec i zepsuc wszystkiego samko wyciecie bylo wyzwaniem;P co do kalkomani byla troszke za dluga albo ja zrobilem cos nie tak:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinzo56 Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 A kolego jezeli jestes poczatkujacy i jest to Twój pierwszy model to chyle czoło Widac ze model bedzie na jakies makiecie itp. Jak dla mnie to model bardzo dobrze wykonany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedzwiedz Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 a dziekuje:) to zasluga "warsztatu" na modelworku i wagi ciezkiej. czekajac tydzien na model z allegro zdazylem przeczytac co ciekawsze tematy i poznalem troche technik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts