marcinzo56 Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witam, dzisiaj otrzymałem paczkę z modelem RENAULT MAGNUM AE500. Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 kolego fajny modelik tylko chba musisz sobie sprawić nowe ogumienie gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Pieknosc , gdzie go nabyłes i za jaką kwote jak mozna wiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Heh trzy razy miałem ten model i trzy razy go opchnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Model bardzo ładny ah ta Magnumka. KRUGER_MAN o ile czytałem w temacie "Zakupy" kolega nabył ją na Niemieckim eBay.Ale lepiej niech kolega się wypowie nie mój model heh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2008 No tak oponki dam gumowe bo te to mi troche nie pasuja, a magnumke nabyłem na ebay'u i ceny juz tak dokładnie nie pamietam ale wyniosła mnie (chyba) 42 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi