Przemo1CK Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Witam! Ostatnio męczyłem Demaga D7 z Italeri. Będzie to mój pierwszy Demag z czterech, które buduje... Wszystkie będą niestandardowymi pojazdami typu D7 także myślę, że następne będą dość ciekawe... Oto pierwszy z nich: Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Za bardzo ci się śpieszy z tymi modelami a nie powiem dobrze je wykonujesz, bierz przykład ode mnie, męcze panzer 4 od paru miesięcy a jak narazie mam niedokończony kadłub, gąsienice są nie realnie ułożone, malowanie na kołach wchodzi na opony, troche za czysty i czepne się szczegułów łancuchy na pace są za mało napięte... Ogólnie rzecz biorąc profeska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 I obiecany ładunek... A podstawka w produkcji... Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 No, całkiem nieźle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts