Headhunter88 Napisano 21 Października 2017 Autor Share Napisano 21 Października 2017 Kilka zdjęć z nakładania kalek. Tak wiem dałem ciała z maskowaniem i na ogonie nie wygląda to zbyt dobrze, ale nie miałem pomysłu jak to poprawić więc raczej już tak zostanie. Ciesze się, że wyszło to tak a nie gorzej Cóż uczę się cały czas, a praca nad tym modelem do łatwych nie należała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Maskujesz i poprawiasz. Tak samo za przednimi drzwiami by się przydało podmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Model skończony-mała galeria pod linkiem: viewtopic.php?f=64&t=59825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi