Przemo1CK Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Witam ! I oto przedstawiam mój pierwszy czołg w skali 1:35, właściwie jest to moja wariacja, gdyż troszkę zaszalałem przy malowaniu kamuflażu, chciałem zrobić coś innego... Model stanie na podstawce, którą właśnie wykonuje... dlatego tego użyłem tyle pigmentu na gąsienice... podstawka to usypane liście w takiej tonacji jak użyty pigment. Reszta na fotkach, bo nie wiem co jeszcze mogę dodać: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Przyzwoity model ciekawego pojazdu :-)) Przyznam sie, że pierwszy raz widzę, jak wyglądał E-25 Powiedz mi jeszcze ,skąd pomysł, żeby przód pomalować inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Mnie też zastanawia ten przód. Tak czy inaczej gratuluje modelu bo fajny czekam na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Witam ponownie ! Hmm Panowie... po prostu zrodził sie nagle w mojej głowie... mam nudną pracę... i czasem sobie tak siedzę i wymyślam jakieś ciekawostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Malowanie jak najbardziej fajne i trafione. Brawo za pomysł na Przemo1CK!!! E-25 podobnie jak cała seria E to pojazdy istniejące na papierze (E-100 istniał kadłub i został przejęty przez amerykanow w Padeborn), tak więc malowanie jest rzeczą zupełnie dobrowolną jakie będzie. Żadne nie jest złe.... (no może poza niebieskim w rożowe serduszka...:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 I E-25 z podstawką... skromna bo skromna, ale jest Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 gratulacje!!! triumf wyobraźnie nad faktami :] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi