zyziek Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Witam! Dziś mam do przedstawienia model czołgu średnego Panzer IV Firmy Academy 1:35. Prosze o uwagi co do tego modelu jeszcze jedno foto O to taki z schutzami któryc nie wykonałem PzDr Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 mało widać na fotkach troszkę niewyraźne ale model zdaje sie być poprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Wersja H bez schutzów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 No była z schutzami ale ja wybralem bez postaram wstawic wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 Ma pytanko jak ustawic fotki w temacie nie wchodzac na fotosik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Do wykonania przez ciebie modelu nic nie mam, bo jest przyzwoity, tylko Academy nie przyzwoite bo nie widziałem, przynajmniej ja zdjec czwórek w wersji H bez płyt pancernych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 1.Gdy wyświetlą ci się fotki na Fotosiku. 2. Wejdź przy zdjęciu ktore chcesz wrzucić do tematu w opcję: "Pobierz resztę kodow" 3. Masz tam wszelkie kody... Ciebie interesuje: "pełny rozmiar zdjęcia na forum" i to kopiujesz i wrzucasz do tematu... 4,. Pamiętaj że fotki muszą mieć co najwyżej 800 rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 Acha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Model przeciętny, niezbyt dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Koniecznie walnij więcej fotek, bo na podstawie tych dwóch można tylko stwierdzić, że kalki się błyszczą i tyle. Pokaż troszkę więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 1.Robiąc zdjęcia użyj podstawki, choćby z kilku książek - zdjęcia z ręki zawsze będą lekko poruszone. Ustaw ISO na 100. 2.Wykadruj zdjęcia na kompie, np w IrfanView. Wygląda na to że masz teraz dobrą podstawę do zabawy w obicia, odpryski, rdzę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi