J.Jason Napisano 19 Sierpnia 2017 Share Napisano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) https://www.facebook.com/groups/fejsbukowa/ Widzieliście ? Ciekawe swoją drogą jakie nagrody i czy warto ?? Nawet regulamin mają. https://goo.gl/NrRhrV Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Sierpnia 2017 Share Napisano 19 Sierpnia 2017 Zapraszam kolego na konkurs, mamy naprawdę bardzo ciekawe nagrody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 zastanawiający jest punkt o figurkach i prezentowaniu ich bez broni itp. znaczy najlepiej na kawałku drutu wklejonym w nogę? a co z łapkami zaciśniętymi na broni? upier.....? i nie mogą dostać zalecanego przez producenta oporządzenia bo to broń?? rozumiem, że samolot nie może stać na podstawce (chociaż nie wiem w sumie czemu) ale pilota nie wolno do niego wsadzić czy wystarczy, że będzie ocenzurowany czarnym kwadratem na zdjęciach? i cała figurka czy tylko oczy???? Bardzo proszę nie pisać przekleństw. Admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Błąd poprawiony , dzięki za wychwycenie . Nie myli się tylko ten co nic nie robi . Jakie to polskie do...bać komuś bo coś robi fajnego dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 dzięki za korektę, ale nadal jak dla mnie zbyt wiele nieścisłości rozumiem, że taki zestaw się nie nadaje do startu? bo worki, bo drut, bo podstawka a np. druga figurka od lewej? mam ją zaprezentować na drucie albo przyklejoną do nakrętki? drabiny już nie może być ani kawałka ściany okopu?? a szkop piszący list do domu? ma być przyklejony zadkiem do nakrętki? nie może siedzieć na beczce ani skrzynce amunicyjnej? strasznie dziwne macie podejście do tematu figurek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 W tym konkursie stawiamy na same prace,a nie na ich prezentacje na ładnej podstawce. Zapoznaj się z poprzednimi konkursami , z regulaminem na pewno wiele wyjaśni. Nie chcemy faworyzować żadnej kategorii ,i dając przyzwolenie na wypasione podstawki w figurach , jednocześnie by wypadało dać przyzwolenie samolotom i pojazdom , a tego chcemy tym razem uniknąć. Takie ustalenia podjęła administracja konkursu wraz ze sponsorami i tego będziemy się trzymali . Można pokazać ładnie figurę stojącą na drewnianej podstawce i z ziemistym podłożem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Dobrze zrobiona podstawka, która również zawiera się w "pracy" zazwyczaj dopełnia figurkę i np. uzasadnia takie a nie inne malowanie. No właśnie zapoznałem się z regulaminem i stąd moje posty - bo wyjaśnienia tam nie znalazłem. Skoro takie ustalenia podjęła administracja konkursu - ok, nie mój cyrk, nie moje maupy.. Dziękuję za fatygę i przepraszam za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Brałem udział w poprzednim konkursie i w tym też zamierzam Ilość i jakość nagród w poprzedniej edycji była powyżej wszelkich oczekiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi