rzelu Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Już po wszystkim Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Brzydko leżą gąski... w szczegolności ta lewa (u gory). Reszta spox... tak jak proponowałem dołoż MG34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 aaa i jakiegoś naszego Zachodniego Sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wynalazek, nawet fajny nieprawdziwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wynalazek, nawet fajny nieprawdziwek. Pojazd był jak najbardziej prawdziwy. Są zdjęcia, sam mam jedno, wykonane podczas walk o Stalingrad... Żeby upodobnić go, do tamtego pojazdu, należy zmienić parę rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Na rurze jest widoczna rdza, ale nie ma wżerów, a tak to alles im ordung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Mały update, poprawiłem gąski, ale jeszcze mi czegoś brak...(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Noo ciekawiej już z tą figurką. Ożywiła cały modelik. Jeśli chodzi o gąski to zawracam honor, ich budowa to tragedia, mi akurat nie brakło ale trudno się układało, złe spasowanie przy kole napędowym itp. Generalnie ładnie wyprowadziłeś całość, tworząc ciekawy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi