Kapitan1 Posted November 29, 2017 Author Share Posted November 29, 2017 Dziękuję Tymczasem ostatnia porcja zdjęć, zamysł dioramy trochę się zmienił, ale o tym napiszę w galerii. Po przedstawionym etapie roboty poszłyyyyyy jak po maśle. Drzewo iglaste jest produkcji Freon, swoją drogą za tą cenę to bardzo fajny wyrób, a drzewo liściaste zrobił dla mnie Robert Benasiewicz (jego strona: http://drzewamodelarstwo.pl/ ) Zdecydowałem się na gotowe wyroby ze względu na brak czasu i ciągłe przeciąganie przez sklep dostawy siateczki liściastej. Podłoże zrobiłem ze zwykłej ziemi z ogródka, posadziłem trawę elektrostatyczną, na to posypałem rożne posypki imitujące runo leśne oraz liście. Krzaki oraz dzikie wino wykonałem z siateczki liściastej firmy Silhouette. Okiennice chałupy pomalowałem metodą na lakier do włosów, by uzyskać efekt odpadającej farby. Litery na podstawce dorobiłem z kartonu i pomalowałem srebrzanką. I to chyba tyle: Link do galerii: viewtopic.php?f=259&t=60092 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts