Skaidrus Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Witam Skończywszy Sho't Kal Dalet zabrałem się za Leoparda 1 z Menga. Najbardziej podobał mi się w wersji norweskiej, więc zaopatrzyłem się konwersję Legend, poprawne koła i kalkomanie z Leopardclub. I oczywiście dedykowany zestaw Voyagera Budowa przebiegała bezproblemowo. Zestaw Legenda był bardzo przyjazny, szczególnie blaszki, którymi zastępowałem niekiedy przekombinowane elementy z Voyagera. Pewnym rozczarowaniem była konieczność frezowania wnętrza nakładek obniżających profil termiczny wydechu. Z pomocą Dremela udało się jednak wszystko spasować. Trochę obawiałem się gąsek, ale też nie było z nimi żadnego problemu. Podstawkę wysypałem trawą z sadzarki przerobionej z łapki na much. Z perspektywy czasu oceniam trawę i błoto jako zbyt jednostajną kolorystycznie i strukturalnie. Dopiero wstawiając zdjęcia zauważyłem biel gipsu na krawędzi. Następna podstawka będzie lepsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Model bardzo mi się podoba. Detale na wysokim poziomie. Podstawka do poprawy no ale to już wiadomo. Mnie się bardzo podoba. Pozdrawiam, Zed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Gratuluję, świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi