pilot Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Na przyszłość: wystarczy jakaś stara plastikowa karta np z biedronki pocięta, dopasowana i wklejona na CA a później przeszlifowana Tak wiem ale zostało bez zmian. W tym modelu i tak zrobiłem trochę innych błędów więc traktuję go jako "poligon doświadczalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilot Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Obiecane zdjęcia: Nadwozie już pomalowane klarem, teraz ok. 2 tygodni na suszenie i próba polerowania. Na warsztacie aktualnie maskowanie i malowanie szyb. Ogólnie po wstępnym złożeniu nie powinno być najgorzej, chociaż nigdy nie jest tak żeby nie mogło być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilot Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2017 Model skończony jakiś czas temu więc pora na zdjęcia w całości. Jest sporo mankamentów i moich błędów ale w całości prezentuje się całkiem fajnie i ogólnie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi