pasik Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Jestem początkującym modelarzem i będę starał sie zaprezentwac jak najlepiej mój model czyli konnicę francuską z XV wieku http://images28.fotosik.pl/147/0f115aa773ec8482m.jpg] mój inbox Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Tomek!!!! Masochista nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam. Na forum, możesz przetestować wstawianie zdjęć w dziale TEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2008 dzieki jawkers tylko mi sie cos komputer psuje bo tych kodów z fotosika nie mogłem wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorek Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 No prosze... "Masochista" do nas dołaczył Powodzenia życzę Wpadnij tez na moja relację: viewtopic.php?t=5031 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Powoli ale regularnie zwiększam ilość figurek na zdj już trzy konie co o nich sadzicie? a i w tle jeszcze figurka rycerza jeszcze niedopracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Brawo za temat, brawo za oryginalność, opr za zdjęcia! Nic nie widać - następne zrób na jednolitym tle i skadruj tak, żeby było widać tylko model, a nie cały pokój! W każdym razie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 nastepne zdj takie bd bo to było prawie na zuzytej baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Moim zdaniem tez orginalny pomysł lecz tym figórkom trzeba poświęcić dużo czasu ale efekt jest zniewalający. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 te zdjecia sa juz lepsze miejmy nadzieje ze sie wyrobie w terminie z 20 figurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 konie to mają takie farfocle od urodzenia? czy można by im po nogach skalpelem przeciągnąć? bo ślady po łączniach form na całej długości są widoczne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 ślady po łączniach form na całej długości są widoczne :] Ten plastik z którego robione są figurki jest dość trudny w obróbce... ale słyszałem ,że efekt ten można zniwelować wkładając figurki do zamrażalnika . Ja ci jeszczę doradzę abyś figurki najpierw pomalował na czarno i potem malował pancerzyk za pancerzykiem tak by w przerwach między nimi został kolor czarny... Ja tak figury w tej skali maluję, i nie jest to takie nużące wbrew pozorom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisowski Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 jedna ze SZKół mówi o czarnym podkładzie,a spróbuj ( jak ja ) w odwrotnej kolejności ; jesny ale ciut geściejszy kolor pod spodem , a własciwy ale mocno rozcieńczony na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi