Przemek R Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Witam, przedstawiam kolejny model który udało mi si ukończyć w tym roku ( to juz 3 ) Jest to drugi model samolotu jaki wykonałem , bardzo fajny zestaw edurada. Wykonany prosto z pudła , dodatkiem były maski montexa które się odklejały Jak zawsze czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Ładny.Maski Montexu to do siebie mają że na łukach lubią się odkleić.Ciesz się że nie został klei na oszklenie jak u mnie.Oznakowanie to kalkomania czy malowane od szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 17 Listopada 2017 Autor Share Napisano 17 Listopada 2017 Ładny.Maski Montexu to do siebie mają że na łukach lubią się odkleić.Ciesz się że nie został klei na oszklenie jak u mnie.Oznakowanie to kalkomania czy malowane od szablonu? No poza tym odklejaniem się nie miałem więcej nie miłych przygód , oznakowania to zestawowe kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi