adi7804 Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 22 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Listopada 2017 A dlaczego reflektory są na błotniku a nie na pałąku? Pomijając resztę jak już dałeś proporzec to powinien mieć swastykę w środku, samo malowanie i brudzenie pojazdu paradnego raczej słabym pomysłem, jak już trzeba było go pomalować w panzergrey... No i warto dodać coś o sobie , pierwszy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Przyjemna scenka. Brudzenie na blotnikach w sam raz. Podobaja mi sie siedzenia. Realistycznie wygladaja. A reflektory z przodu no coz....lekki tunning Swastyki rozumiem brak z powodu...cenzury. Podziel sie i napisz gdzie takie grzyby mozna kupic bo mi sie podobaja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi7804 Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 Grzybki zrobilem z plasteliny , pomalowane i ptraktowane sidoluxem Model to 3 sztuka caly czas sie ucze Reflektory fakt moj tunig moja pomylka tak wyszlo chyba za duzo whisky przy tworzemiu bylo tego dnia Ogolnie wrocilem do zabawy bo jesien przyszla wiec wolne wieczory Co do zabrudzenia fakt moze za duzo ale jakos sobie tak wymyslilem ze wjechali w polna droge pod lasem i tak jakos sie wybrudzilo Mam jeszcze zamiar dokupic jakis oficerow ktorzy szukaja drogi bo zbladzily biedaczki Swastyki brak - cenzura Wkleje kolejne modele bede wdzieczny za wszelkie uwagi jak pisalem caly czas sie ucze i praktykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Brudzenie jak najbardziej. Kazdy ma swoje podejscie. Osobiscie lubie brudzic. Tego typu pojazdy jak twoj jezdzily po wertepach a nie tylko na defilady. Wiec ma to sens. Zdjecia mozna znalezc w necie. Grzybki jasne ze mozna zrobic samemu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Listopada 2017 no tylko grzybki to takie chyba z "dzwonu" deczko za duże, na oko średnica niewiele mniejsza niż reflektor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi7804 Napisano 22 Listopada 2017 Autor Share Napisano 22 Listopada 2017 grzybki sa zdecydowanie mniejsze to ze masz takie wrazenie to perspektywa pierwszego planu i zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Grzybki są ok Mnie natomiast bardziej rażą choinki zrobione ze szczotek do mycia butelek Model za wyjątkiem reflektorów o których była już mowa wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi7804 Napisano 22 Listopada 2017 Autor Share Napisano 22 Listopada 2017 nie szczotki a wlosie pedzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 nie szczotki a wlosie pedzla Widziałeś gdzieś w naturze takie drzewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi7804 Napisano 23 Listopada 2017 Autor Share Napisano 23 Listopada 2017 w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 w lesie To jak tam będziesz następnym razem koniecznie zrób zdjęcia tym okazom i wyślij do ... np. National Geografic, kto wie może okryjesz się sławą , jako odkrywca nowego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi7804 Napisano 23 Listopada 2017 Autor Share Napisano 23 Listopada 2017 heheh spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi