eagle Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Witajcie. Prośba do bardziej doświadczonych modelarzy czy ma ktoś pomysł jak z niweolowac przechył samoloty na prawe skrzydło. Model mam prawie skończony a krzywizne zauważyłem po wklejeniu uzbrojenia. Myślałem o zeszlifowawaniu koła jednego ale to nie ładnie by wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 spróbować delikatnie oderwać/odkleić goleń podwozia i przykleić jeszcze raz, nie bardzo widzę innego wyjścia w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Stycznia 2018 Share Napisano 18 Stycznia 2018 Najlepiej krzywo powieś półkę na ścianie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi