Siela Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Model tak jak w temacie. Sklejany jakiś czas temu, pomalowany niedawno. Będzie fragmentem dioramy z wyderzań w Ardenach na przełomie 1944/45 roku. Troche go pobrudziłem i ośnieżyłem ale na koniec dostanie jeszcze porcje sniegu jak już będe kończył diorame. Czekam na wasze opnie i rady co jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Czołem! Model nieźle przybrudzony (może za bardzo ). Fajne koce - będą fantastycznie pasować do zimowej dioramy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2008 Koce własnie wymieniałem, zrobiłem z innego materiału bo te są za grube i za mało realistyczne. Jutro zrobie zdjęcia to pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Z tego co widzę to przednie koła ci się rozlazły na boki. A co do reszty to trudno powiedzieć bo zasłaniają koce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Bardzo ładnie i oryginalnie wykonany,aż się prosi o figurki w płaszczach US. Army. Niezłym pomysłem była by msza polowa na masce Willy'sa jak w Kompanii Braci. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Niezłym pomysłem była by msza polowa na masce Willy'sa jak w Kompanii Braci. Ja bym radził scenkę mniej sielankową... Otóż np. zmarznięci żołnierze grzeją się jakąś zupką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Cóż msza polowa przed walką w okrążeniu hmm... ostra sielanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Cóż msza polowa przed walką w okrążeniu hmm... ostra sielanka... Na taką mi to wyglądało w pierwszej chwili, ale po przyjrzeniu się już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi