Siela Napisano 28 Stycznia 2008 Napisano 28 Stycznia 2008 Model tak jak w temacie. Sklejany jakiś czas temu, pomalowany niedawno. Będzie fragmentem dioramy z wyderzań w Ardenach na przełomie 1944/45 roku. Troche go pobrudziłem i ośnieżyłem ale na koniec dostanie jeszcze porcje sniegu jak już będe kończył diorame. Czekam na wasze opnie i rady co jeszcze poprawić. Cytuj
93mati Napisano 28 Stycznia 2008 Napisano 28 Stycznia 2008 Czołem! Model nieźle przybrudzony (może za bardzo ). Fajne koce - będą fantastycznie pasować do zimowej dioramy Pozdrowienia Cytuj
Siela Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Napisano 29 Stycznia 2008 Koce własnie wymieniałem, zrobiłem z innego materiału bo te są za grube i za mało realistyczne. Jutro zrobie zdjęcia to pokaże. Cytuj
imek46 Napisano 29 Stycznia 2008 Napisano 29 Stycznia 2008 Z tego co widzę to przednie koła ci się rozlazły na boki. A co do reszty to trudno powiedzieć bo zasłaniają koce. Cytuj
kornik_69 Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 Bardzo ładnie i oryginalnie wykonany,aż się prosi o figurki w płaszczach US. Army. Niezłym pomysłem była by msza polowa na masce Willy'sa jak w Kompanii Braci. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Niezłym pomysłem była by msza polowa na masce Willy'sa jak w Kompanii Braci. Ja bym radził scenkę mniej sielankową... Otóż np. zmarznięci żołnierze grzeją się jakąś zupką... Cytuj
kornik_69 Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Cóż msza polowa przed walką w okrążeniu hmm... ostra sielanka... Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Cóż msza polowa przed walką w okrążeniu hmm... ostra sielanka... Na taką mi to wyglądało w pierwszej chwili, ale po przyjrzeniu się już... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi