jakub476 Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Było z nim trochę przygód, raz mi spadł, przy nawiercaniu wydechu podbiło mi paznokieć... Miało byc trochę lepiej, ale efekt końcowy jest dobry. Dużo się na nim nauczyłem, Aventadory będą dzięki niemu lepsze. Modyfikacje: - Kolor nadwozia Gunze GX2 - Zestaw blaszek (Aoshima) - Nowe felgi ADV 005 M.V2 SL (Hobby Design) - Nowe opony (Aoshima) - Obniżone zawieszenie - Kalkomanie DMC i napisy na zaciskach (Adamsky) - Przedni znaczek (MSM Creation) - Złote paski na lusterkach - Dyfuzor DMC (Handmade) - Progi DMC (Handmade) - Przednie dokładki DMC (Handmade) - Carbonowa podstawa spoilera DMC (Studio27) - Spoiler DMC (Resin, Handmade) - Światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Śliczny z zewnątrz. Niestety środek mi się nie podoba ale to chyba wina kolorów. Model poprawny nawet coś więcej. Może nie moja bajka ale 8+/10 .super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko93 Napisano 30 Grudnia 2017 Share Napisano 30 Grudnia 2017 Nie jestem fanem supercarów, zwłaszcza nowych, ale tutaj naprawdę bardzo mi się podoba. Dokładki, progi i dyfuzor sporo tu dały. Do wykonania nie mogę mieć zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi